woensdag 18 mei 2016

Lente outfits

Het is lente! Nou ja het is al een paar maanden lente, maar het wordt nu wat lekkerder weer. Ik heb een paar nieuwe outfits samengesteld, ik hoop dat je zet leuk vind!


De eerste outfit heeft een beetje een indianen stijl. Het shirt hangt van je schouders af (off-the-shoulder), het heeft lange mouwen maar het is toch lekker luchtig. Met een korte broek eronder is het een top lente outfit.

Blousje: H&M

Broekje: Bershka

Een croptop met een korte broek. Een beetje saai, daarom kan je er een vestje over aan trekken. Op een wit shirt staat een wit vest natuurlijk niet, daarom kan je kiezen voor een licht kleurtje zoals dit zalm kleurige vest. Om de kleuren terug te laten komen is het leuk om een ketting met dezelfde kleur om te doen.

Vest: H&M

Shirt: H&M
Broekje: Bershka
Ketting: SIX

Jaaaa ik heb hem eindelijk! De tuinbroek! Een tuinbroek zoals deze is erg leuk om te dragen als je naar het park of bos gaat, want het is lekker speels en je krijgt het ook niet te warm. het is leuk om onder een tuinbroek een shirt met een printje te doen, bijvoorbeeld streepjes.

Shirt: Pull&Bear

Tuinbroek: Bershka





Deze outfit is voor als het echt warm is, een croptop en een korte broek. Het shirt heeft een drukke print. Omdat het shirt zo druk is kan je het beste een zwarte broek eronder aan doen.

Shirt: H&M

Broekje: Bershka






Ook deze outfit is voor als het erg warm is, een mouwloos topje met een kort broekje eronder. Op zo'n druk geprint broekje als deze is het het beste een naturel kleurig shirt aan doen. Eroverheen kan je een spijkerjack aan doen als jas.

Shirt: America Today

Spijkerjack: Pull&Bear
Broekje: H&M

Geen opmerkingen:

Een reactie posten